O Meni

NIKOLA ŠIMŠIĆ

U bodibildingu, fitnesu i zdravom načinu života sam punih deset godina.
A u trenerskom poslu već sedam. Kako sam se opredelio za ovaj posao, jednostavno je.

Ranije sam se bavio odbojkom i radio sa decom. Kroz to sam shvatio da volim rad sa ljudima koji dovodi do njihovog napretka i uspeha. Kasnije me je život uveo u celu ovo priču teretane, pravilne ishrane, treninga i tako sam se i pronašao.
Već dugi niz godina radim posao koji me ispunjava. Samim tim sam predan, posvećen i pedantan kao trener.
Sa klijentima nemam strogo poslovan odnos iz prostog razloga: teretana je ljudima pored nekih želja i ciljeva, jedna oaza “odmora” od njihovih svakodnevnih obaveza, stresa i brzog tempa kojim žive. To jeste jedan od razloga iz kojih sam tu; da ih trening sa mnom dovede do željenih rezultata, ali i učini dan, nedelju, mesec boljim.

Što se samih klijenata tiče, želje su razne, od načina da promene svakodnevicu, da uklone neki bol koji imaju već duži period, do toga da urede fizičku spremu za predstojeću sezonu koja ih očekuje u njihovom klubu.

Za sve to sam spreman, a uz odličan odnos klijent-trener koji imamo rezultati su zagarantovani.

ZAŠTO DA ODABERETE JUST SHIME PROGRAME?

Postizanje fitnes ciljeva nije lako. Pronaći idealne vežbe, zatim vreme za vežbanje i zadržati motivaciju su uobičajeni izazovi. Odlazak u teretanu može biti mnogo više od stvarnog rada na ostvarenju vašeg cilja.

Da biste smršali ili povećali nivo kondicije, vreme je da pokušate nešto drugačije. Just Shime vam može pomoći da postignete željene rezultate!