Izaberi svoj

Just program

Muđa i Jana
Challenge

3 meseca Muđa i Jana su na putu potpune transformacije. Svakog meseca novi plan ishrane i treninga. Oni misle da mogu, a Možeš li ti?

RSD 4,500.00

Legenda kaže da se tog julskog dana kada je došao na ovaj svet, sneg poput preworkout-a posuo po njivama njegovog rodnog mesta. Krompir se u zemlji pretvorio u kettlebell-e, a svaka klupa u svakom parku dobila je tapacirung i onaj zglob da se podigne za vežbe na sedećoj i kosoj podlozi. Voćnjaci su postali nizovi barbela, a svaki letnjikovac brzo postade squat rack.

Kada se meštani pitaše koji Shime, tajanstven glas je zazvečao dolinom:

Rodio se Shime.

Od malih nogu učio je drevne veštine tibetanskih monaha, i naoružan strpljenjem pretvorio je svoje telo u hram posvećen savršenstvu ljudske figure. Isto strpljenje posvetio je istrazi svakog novog načina vežbanja, svake nove dijete, i svoje telo prepustio milosti i nemilosti raznoraznih stručnjaka i gurua kako bi nama ostalima mogao da prenese iskustva; kako mi ne bismo lutali, Shime je prokrčio put.

Stavio je na stranu klijente kao što su Michael Jordan, Elon Musk, Olimpijski Bogovi, Ellen DeGeneres, Beyoncé, Ryan Reynolds i drugi, kako bi svoje beskrajno i znojem, suzama i žuljevima stečenim znanje podelio sa nama.

Dobrodošli u Just Shime